bujanoci.net
Padit nënën për postimin e fotove të tij në Facebook
Një grua në Itali është urdhëruar që të ndal postimin e fotografive të djalit të saj në Facebook dhe është kërcënuar me gjobë 10 mijë euro nëse vazhdon postimin e tyre. 16-vjeçari është ankuar në n…