bujanoci.net
Nga arti i Rilindjes në stilin barok: fotoja e Trump në samitin e G7-ës shpërthen fantazinë e rrjeteve sociale
Një foto e kancelares Angela Merkel dhe liderëve të tjerë botërore që qëndrojnë në këmbë përballë presidentit Donald Trump, të ulur në karrike, gjatë samitit të së premtes së G7-së, është shndërrua…