bujanoci.net
Mërgimtarët nuk e harrojn traditën në Novosellë të epërme të komunës së Bujanocit
Me ardhëjen e verës fillon dhe sezona e pushimeve verore në vendet europiane ku një numër i madhë i mërgatës Shqiptare jetojn dhe punojn në europë, në mesin e tyre ka edhe mijëra familje nga Malësi…