bujanoci.net
Ja sa shumë ka ndryshuar stili i jetës nga dikur deri në ditët e sotme
Dikur gjërat ishin më ndryshe dhe të gjithë e përjetonin çdo moment si diçka magjike dhe ndjeheshin të lumtur me gjëra të vogla. Teknologjia mund të thuhet lehtë se është arsyeja kryesore e ndryshi…