bujanoci.net
Hyn në “rend dite” ideja e Lutfi Hazirit: Veriu i Kosovës për Luginën e Preshevës?!
Sonte është raportuar, duke i thirrur në burime, se ideja për ndarje, ose ideja për këmbim të territoreve me Serbinë, është duke u përkrahur nga Serbia, Edi Rama dhe Ministri i Jashtëm i Greqisë, N…