bujanoci.net
Historia e familjes Burnjashi, edhe babai i Ganiut kishte mbytur dy fëmijë të tij
Gani Bernjashi dje u bë i njohur për vrasjen e djalit të tij, Luan Bernjashi (14), i cili nga plagët e marrura nga babai Gani Bernjashi dhe duke mos ju dhënë ndihma erdhi deri tek vdekja, Gani Bern…