bujanoci.net
Fqinjët e pazakontë në Zvicër – Mbështetës të Serbisë dhe të Shqiptarëve të Zvicëres
Një rast i pazakontë është parë në Bulach të Zvicrës ku dy kundërshtarë kanë zbukuruar vendbanimet e tyre me flamuj të Serbisë si dhe me atë të Zvicrës dhe me një flamur ku gjendët harta e Kosovës …