bujanoci.net
Bujanoc: Shkëmbimi i territoreve nuk është opsion
Liderët e dy partive më të mëdha opozitare në komunën e Bujanocit, deputeti popullor dhe shef i grupit të këshilltarëve të SNS Nenad Mitroviq në një intervistë për JugPress ka thënë se është me rën…