bujanoci.net
Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me shije suxhuku e sallate (Foto)
Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”. Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallat shope, mil…