bujanoci.net
Arrestime nëpër gjithë Serbinë, konfiskohen sasi të mëdha të armatimit dhe drogës (Video)
Në disa aksione të ndara nëpër Serbi, ditët e fundit pjesëtarët e ministrisë së brendshme kanë konfiskuar një sasi të madhe të armatimit, rreth 50 kilogramë narkotikë, kanë zbuluar dy laboratorë pë…