bujanoci.net
Ajri i kondicionuar, si ta përdorim dhe të shmangim dhimbjen e fytit
Rreziku më i madh Deri pak kohë më parë, amerikanët ishin fanatikë të ajrit të kondicionuar, të cilët në zyra dhe dyqane hapën ajër të ngrirë, pavarësisht temperaturave të nxehta jashtë. Por, tani …