bujanoci.net
2018 do jetë viti i sprovës për Shqipërinë
2018-ta duhet konsideruar një vit kyç për Shqipërinë dhe arsyet janë disa. Është ky një mesazh të cilin Brukseli e ka përcjellë qartë kohët e fundit përmes disa zyrtarëve të ndryshëm, shkruan Top C…