brut.al
Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!
Duke ndjekur debatin e sotëm lidhur me një listë prej 44 faqesh që kërcënohen për mbyllje nëse nuk plotesojnë informacion mbi rregjistrimin ne QKB, disa gjera per t’u sqaruar! 1. Nëse …