brut.al
Njerezit e medhenj si Desada, dhe njerezit e vegjel si Rigerta
Java e kaluar solli dy risi ne jeten politike shqiptare. Fjalimin e nje vajze provinciale nga foltorja e parlamentit, dhe reagimin e nje vajze roze nga mediat e perditshme. Per shumekend Rige…