brut.al
Shqiperia nuk eshte Demokraci, por nje regjim hibrid, thote The Economist
Gazeta The Economist boton cdo vit nje indeks te nivelit te Demokracise per 167 shtete te ndryshme. Ne listen e ketyre vendeve eshte dhe Shqiperia, por a e dime ne se ne cfare regjimi jetojme? Nder…