brut.al
Integriteti dhe pushteti i kontrollimit te masave
Konformismi Pak ditë më parë nisa një temë mbi etikën dhe virtytet qe ne kemi neglizhuar këto kohë në Shqipëri. Një ndër pikat e prekura ishte dhe Integriteti dhe meqë kisha lexuar para disa kohës…