brut.al
Blog.al me strukture te re shfaqjeje informacioni
Paraqitja e re e Blog.al Sic eshte njoftuar me pare, numri i shqiptareve qe po perdorin platforma per Blog eshte ne nje fare rritje. Ne kushte optimale, shumica e ketyre blogjeve sjellin vlera dhe…