blog.shpresa.al
Rikuperimi i gjatë dhe i ngadaltë i Kosovës
The Economist Në 1991 Armend Malazogu u hodh nga një kamion ushtrie. Vetëm 18 vjeç, shqiptari nga Kosova po i shpëtonte dërgimit të tij në luftën mes Serbisë dhe Kroacisë. Luftërat civile Jugosllav…