blog.shpresa.al
Pas Spotify edhe Dropbox në bursë
Shërbimi i shquar cloud dropbox ka aplikuar për daljen publike në bursë raporti agjencia e lajmeve Reuters. IPO (Initial Public Offering) do të drejtohet nga grupi Goldman Sachs dhe JPMorgan Chase …