blog.shpresa.al
KE investon 1 miliard euro për zhvillimin e superkompjuterëve
Komisioni Evropian (KE) njoftoi se do të investojë 1 miliard euro në zhvillimin e kompjuterëve me performancë të lartë deri në vitin 2020, në një përpjekje për të garuar me Shtetet e Bashkuara dhe …