blog.shpresa.al
Inteligjenca artificiale lexon mendimet
Teknologjitë e inteligjencës artificiale bëhen gjithnjë e më të sofistikuara e tashmë mund të lexojnë dhe mendjen e njeriut. Një grup shkencëtarësh japonezë ka zhvilluar një sistem që nisur nga val…