blog.shpresa.al
Google, përditësimet e sigurisë për Meltdown dhe Spectre nuk kanë ngadalësuar kompjuterat
Google tha ditën e Enjte se ka dërguar përditësimet e para tek përdoruesit që duan të mbrohen nga dobësia e sigurisë Spectre dhe Meltdown me premtimin se nuk ka për të ngadalësuar shërbimet e saj c…