blog.shpresa.al
General Motors do të ndërtojë një makinë autonome pa timon dhe pa pedale gazi e frenash
General Motors është në kërkim të aprovimit nga autoritetet Amerikane të një makine plotësisht autonome e cila nuk ka timon, pedale gazi e as frenash. Nëse kompania merr dritën jeshile, kjo makinë …