blog.shpresa.al
Facebook u jep prioritet postimeve të miqve dhe familjes në News Feed
Të Enjten Facebook nisi aplikimin e disa ndryshimeve në mënyrën sesi filtrohen postimet dhe videot në News Feed. Shefi ekzekutiv Zuckerberg tha se një seri ndryshimesh priten në dizajnin e rrjetit …