blog.shpresa.al
Facebook lançon një seksion për lajmet lokale
Rrjeti social Facebook nisi testimin e një seksioni të ri në aplikacionin kryesor quajtur “Today In” ku do të ofrohen të ofrohen aktivitete, lajmërime dhe lajme lokale. Ky projekt mundësohet inicia…