bdcapa.com
Investime të reja në Banjisht
Gjatë vitit 2016 u renovuan mbi 1400 m2 hapësire dhe Hotelin dhe Banjën e Banjisht-it: - Hoteli tash me posedon 2 pishina te reja, 4 herë më të mëdha nga ata të mëparshmet, - Një qendër trajtimesh të risistemuar dhe me pamje moderne - Restorant të mrekullueshëm me kapacitet prej 350 persona dhe verandë me pamje nga