albanianlifestylemedicine.org
Piramida ushqimore dhe stili i jeteses shkolla Edith Durham
Ajo që ne konsumojmë ndikon drejtpërdrejt në shëndetin tonë të përgjithshëm dhe është një pjesë e rëndësishme për mbajtjen e një peshe të shëndetshme dhe parandalimin e shumë sëmundjeve kronike. Zgjedhja e ushqimit që ju bëni sot do të ndikojë në shëndetin tuaj për pjesën tjetër të jetës.