albanianlifestylemedicine.org
Humbja e peshës gjatë një diete nuk eshte njesoj tek te gjithe
Humbja e peshës gjatë një diete nuk vjen njesoj për çdo person. Disa humbin peshë më shpejtë, disa të tjerë më pak, për shkak jo vetëm të zakoneve të tyrë ushqimore, por kryesisht për shkak të ndryshimeve të tyre fiziologjike dhe si pasojë të karakteristikave të tyre gjenetike. Edhe mënyra se si humbasim peshë, dmth