24-ore.com
5 gjëra për Fethullah Gylen, njeriun, të cilin Turqia e akuzon për grushtin e shtetit
Barbara SURK Tanke ishin ende në në rrugët e Stambollit dhe parlamenti në Ankara ishte nën bombardim, kur zyrtarët e qeverisë turke drejtuan gishtin nga kleriku islamik në mërgim, Fethullah Gylen, …