24-ore.com
Horoskopi për datën 14 gusht 2014
Dashi Një person dëshiron të kontaktojë me ju, por i mungon kuraja. Sapo ta kuptoni se kush është ai, ndihmojeni. Jini më optimistë dhe gjeni “ilaçet” e duhura për problemet tuaja. Demi Nëse mendon…