24-ore.com
Në mendjen e një hajduti!
Si futen persona të panjohur në shtëpi të ndryshme pa u vënë re? David Robson, gazetari i BBC, tregon mënyrat e hajdutëve profesionistë dhe si t’i shmangim ata Nga David Robson Në fillim duket e l…