24-ore.com
Cristiano: Këtë radhë do të fitojmë!
Cristiano Ronaldo, autori i golit të parë të Portugalisë dhe fabrikues i të dytit në gjysmëfinalen e Evropianit ndaj Uellsit, është i bindur se këtë herë kombëtarja e tij do e fitojë këtë kompetici…