24-ore.com
Spanjë, 21 muaj burgim Messit dhe babait. Por e kalon në liri me kusht
Ylli i futbollit botëror Lionel Messi është dënuar me 21 muaj burgim, pasi një gjykatë në Barcelonë, aty ku edhe aktivizohet me “blaugranat”, e shpalli atë fajtor për 3 akuza të lidhura me evazioni…