24-ore.com
Shkenca e gjuajtjes nga pika e bardhë e 11-metërshit
Shkencëtarët analizuan më shumë se 200 penallti të ekzekutuara në disa kampionate të ndryshme si Liga e Kampioneve, Kupa e Afrikës dhe Kupa e UEFA, duke vënë re se në 96% të rasteve, portierët zhve…