24-ore.com
Sa shumë Anjeza në këtë vend !
Nga Zilie Feçi Të gjitha pamë me zë dhe figurë Anjezën e kopshtit “Diren”. Pamë si qëllonte dhe rrihte një fëmijë dhe si e trajtonte atë. Në fakt, pas pamjeve, edhe të rriturit mbetën me pasoja. Jo…