24-ore.com
Skulptura që po “kthehen në jetë”
Skulptori italian Peter Demetz u jep jetë skulpturave të tij të drurëve, duke përdorur vetëm një daltë të thjeshtë dhe frymëzim të pafund. Ai e bën atë në një mënyrë “dinake” që ju mund të shihni m…