24-ore.com
Makina 8×8 me 3 sisteme drejtimi që nuk ngec askund
Avtoros Shaman është 6 metra e gjatë, 3 metra e lartë, 2.5 metra e gjerë, 2.5 ton e rëndë, ka 8 rrota aktive, 3 sisteme drejtimi dhe mund të lundrojë dhe mbi ujë. Ky përbindësh ka motor nafte 3000 …