24-ore.com
Jeton për 1 vit e gjysmë pa zemër në trup
Radha për transplant zemre është shumë e gjatë dhe qindra njerëz vdesin në ditë teksa janë duke pritur. Por një teknologji e re duket se ka rikthyer shpresat. Sten Larkin, 25 vjeç, sapo mori një t…