24-ore.com
Postimi në “Twitter” që zhduku 580 milionë dollarë brenda ditës
Postimet në “Twitter” mund të duken të padëmshme për njerëzit normalë, por jo kur je themeluesi dhe kreu i një kompanie të rëndësishme ndërkombëtare. Pasi u hapën fjalë se kompania e pr…