24-ore.com
Dekriminalizmi: KQZ çon në Prokurori formularët e vetëdeklarimit të Rroshit dhe Bushit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dergon ne prokurori per verifikim formularet e vetedeklarimit te kryebashkiakut te Kavajes Elvis Rroshin dhe atij te Krujes Artur Bushi. Antaret e KQZ votuan unanimis…