24-ore.com
Pentagoni, ende me disketa
Sektori i armëve bërthamore në Shtetet e Bashkuara vazhdon të përdorë sistemin e vjetëruar të viteve 1970 dhe disketat. Një raport qeveritar tregon se Pentagoni është njëri prej disa departamenteve…