24-ore.com
LDK-AAK-NISMA: Administrata publike të sillet me profesionalizëm dhe përgjegjësi
Koalicioni LDK-AAK-NISMA, konsideron se vakumi institucional që tani një kohë është prezent në institucionet e Kosovës, pas tërë këtyre viteve të keqqeverisjes po i dëmton edhe më tepër institucion…