24-ore.com
Iron Man s’është thjesht fantazi
Saga e filmave Iron Man nuk është thjeshtë fantazi, por edhe një parashikim sesi mund të përshtatet teknologjia akoma më mirë për njeriun. Dhe hapin e parë në këtë drejtim duket se e ka hedhur prod…