24-ore.com
Unifikimi i Tregut, Ahmetaj në Kosovë: Shfrytëzoni portin e Durrësit
Në tryezën “Dialogu ndërshtetëror: të bërit biznes dhe sfidat e qasjes në tregjet respektivë”, organizuar sot në Prishtinë me pjesëmarrjen e ministrit të Financave Ahmetaj, homologu i tij Hoti tha …