24-ore.com
Ushqimoret, PAA: Bashkitë kanë përjashtuar shërbimin veterinar
Pas publikimit në emisionin “Fiks Fare” në Top Channel të rastit të një thertore në Kamëz, e cila therte kafshë të ngordhura, ka reaguar dhe Partia Agrare Ambiantaliste. Sipas saj, është krijuar nj…