24-ore.com
Gërsheta, flokë me onde apo të mbledhura lart. Beauty në stil Coachella
Festivali më i pritur i sezonit është padyshim Coachella. Aty i sheh të gjithë. Jo vetëm Coachella sjell artistët më të talentuar dhe më në zë të momentit por është dhe një vend takimi për artistë,…