24-ore.com
“Sulmet terroriste, refugjatët nuk janë përgjegjës por justifikim”
A do të ishte Europa më e sigurtë po të mos i pranonte refugjatët? Kjo është pyetja që po mundon kontinentin e vjetër pas sulmeve terroriste të Parisit dhe Brukselit, por që sipas analistes së “Deu…