24-ore.com
Ovacione për Obamën, presidenti përshkon në këmbë rrugët e Havanës
Duartrokitje për Obamën dhe familjen e tij, kur kanë mbërritur në sheshin e katedrales së Havanës së vjetër. Disa qindra persona kanë duartrokitur dhe kanë thirrur emrin e presidentit “Barack, Bara…