24-ore.com
Mbërrin PlayStatin VR
Gjiganti i lojërave elektronike, Sony njoftoi se nga dita e martë, të gjitha të apasionuarit që duan (dhe që ua mban xhepi) mund të porosisin PlayStation e ri. Bëhet fjalë për Sony PlayStation Virt…