24-ore.com
Dy javë dhe dhjetë zakone për t’u pastruar pa dietë
Nëse ndiqni disa zakone të një stili të shëndetshëm jetese, vetëm për dy javë ju mund të detoksifikoni trupin tuaj pa asnjë lloj diete specifike. Ekspertët thonë se pranvera është momenti i duhur p…